Egyedi gravírozás fa pénztárcába

1 .990 Ft

Egyedi gravírozáshoz e-mailben küld el kérlek azelképzelésd 🙂

Cikkszám: EGYEDI_GRAVIR Kategória:

Leírás

SLIM FA PÉNZTÁRCA

Extra vékony

A zsebedbe könnyen elfér! Vidd magaddal minden iratod és készpénzed amire szükséged lehet, egy telefon vastagságú irattartóba!

Környezetbarát

BIO, teljesen természetes fa olajjal kezelt, élelmiszeriparban és gyerekjátékokon is használható

1-15 bankkártya

Akár 15 bankkártya méretű kártya is elfér a fa pénztárcádba!
YEP – Your Elegant Perspective Jelentett már neked is gondot egy nyári sörözés vagy üzleti megbeszélés alkalmával, hogy mégis hogyan vidd magaddal az irataid? Nem akarod a nagy tárcád magaddal vinni, mert nem fér el a zsebedbe, de azért az irataidra szükséged lenne? E probléma megoldására jött létre a Te márkád. Neked alkottam. Hisz tudom, hogy egy elegáns, vékony, praktikus irattartóra vágysz. 1-15 bankkártyát, törzsvásárlói kártyát, vagy bármely bankkártya méretű kártyát tudsz benne elhelyezni. A gumi átkötő rugalmas, így könnyen alkalmazkodik. Slim, azaz vékony kivitelű, így kimondottan kis helyet foglal, szinte észre sem veszed, hogy a zsebedbe van. Gyűjtsd be az elismerő pillantásokat barátaidtól, ismerőseidtől. Válassz a hozzád leginkább illő átkötő gumiból és kattints a “KOSÁRBA” gombra.  
Ha még egyedibb, személyre szólóbb fa pénztárcát szeretnél, kérd az egyedi gravírozás lehetőségét, amivel akár logót, egyszerű ábrát vagy nevet helyezhetsz el új tárcádon. Elkészítés előtt felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük a részleteket, látványtervet készítek, ezt követően kerül gravírozásra az új tárcád. Az egyedi gravírozás esetén  kb. 1-5 nap mire kezedbe tudhatod a megálmodott darabot.  
A YEP nem csak egy márka. Ez egy életérzés. Egy közösség, mely olyan emberekből áll, akiknek a stílus mellett fontos a környezettudatosság is. Pénztárcáim nem lakkozottak, hanem olajozottak. Csak teljesen természetes anyagok felhasználásával készülő, különleges növényi olaj keverékével van simára polírozva. Nincs szálkás érzés, amit a fa természetessége miatt várnál. Sok, gondos munkának, kézi csiszolásnak köszönhetően pénztárcád tükörsima felületűen fogod megkapni.

Technikai adatok

Gravírozható részek: Bal felső sarok + jobb alsó sarok
Tisztítás Nedves ronggyal, vegyszer nélkül
Fa felületkezelés Teljesen természetes, BIO olajjal kezelve