Egyedi gravírozás fa pénztárcába

1 .990 Ft

Kávétömörítő tamper fa nyéllel, az igazán finom kávé ízélményéért

Cikkszám: EGYEDI_GRAVIR Kategória:

Leírás

AKÁCFÁBÓL KÉSZÜLT SLIM PÉNZTÁRCA

Extra vékony

A zsebedbe könnyen elfér! Vidd magaddal minden iratod és készpénzed amire szükséged lehet, egy telefon vastagságú irattartóba!

Környezetbarát

BIO, teljesen természetes fa olajjal kezelt, élelmiszeriparban és gyerekjátékokon is használható

1-15 bankkártya

Akár 15 bankkártya méretű kártya is elfér a fa pénztárcádba!

YEP – Your Elegant Perspective

Jelentett már neked is gondot egy nyári sörözés vagy üzleti megbeszélés alkalmával, hogy mégis hogyan vidd magaddal az irataid? Nem akarod a nagy tárcád magaddal vinni, mert nem fér el a zsebedbe, de azért az irataidra szükséged lenne?

E probléma megoldására jött létre a Te márkád. Neked alkottam. Hisz tudom, hogy egy elegáns, vékony, praktikus irattartóra vágysz. 1-15 bankkártyát, törzsvásárlói kártyát, vagy bármely bankkártya méretű kártyát tudsz benne elhelyezni. A gumi átkötő rugalmas, így könnyen alkalmazkodik.

Slim, azaz vékony kivitelű, így kimondottan kis helyet foglal, szinte észre sem veszed, hogy a zsebedbe van.

Gyűjtsd be az elismerő pillantásokat barátaidtól, ismerőseidtől. Válassz a hozzád leginkább illő átkötő gumiból és kattints a “KOSÁRBA” gombra.

Ha még egyedibb, személyre szólóbb fa pénztárcát szeretnél, kérd az egyedi gravírozás lehetőségét, amivel akár logót, egyszerű ábrát vagy nevet helyezhetsz el új tárcádon.

Elkészítés előtt felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük a részleteket, látványtervet készítek, ezt követően kerül gravírozásra az új tárcád.

Az egyedi gravírozás esetén  kb. 1-5 nap mire kezedbe tudhatod a megálmodott darabot. 

 

A YEP nem csak egy márka. Ez egy életérzés. Egy közösség, mely olyan emberekből áll, akiknek a stílus mellett fontos a környezettudatosság is. 

Pénztárcáim nem lakkozottak, hanem olajozottak. Csak teljesen természetes anyagok felhasználásával készülő, különleges növényi olaj keverékével van simára polírozva. 

Nincs szálkás érzés, amit a fa természetessége miatt várnál. Sok, gondos munkának, kézi csiszolásnak köszönhetően pénztárcád tükörsima felületűen fogod megkapni.

Kellemes, sötét, kávébarna árnyalatú faanyag.

AZ AKÁC HÁLÁS NÖVÉNY, KIFEJEZETTEN KEMÉNY, TARTÓS FÁJA VAN, MELY LEHETŐVÉ TESZI, HOGY NAGY IGÉNYBEVÉTELNEK KITETT TERÜLETEKEN HASZNÁLJÁK FEL. KÖZKEDVELT FAANYAG AZ EXKLUZÍV BÚTOROK KÉSZÍTÉSÉHEZ. KÖRNYEZETBARÁT, MIVEL AZ ITTHON KIVÁGOTT AKÁCFÁK MIND ÚJRA VANNAK TELEPÍTVE. EGYIK LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGA, A RENDKÍVÜL GYORS NÖVEKEDÉSE, ÍGY RÖVID IDŐN BELÜL ÚJRA HATALMAS FÁK NŐNEK A RÉGIEK HELYÉRE.

Technikai adatok

Termék anyaga Akácfa + gumi átkötő
Tisztítás Nedves ronggyal, vegyszer nélkül
Fa felületkezelés Teljesen természetes, BIO olajjal kezelve